Min egen gård Svarttorpet har fått en hemsida som jag använder för att marknadsföra hantverksprodukter, kurser inom odling och permakultur och för att blogga om vad som händer på gården. 

Precis som i tidigare projekt så jobbar jag med Divi för WordPress som system och jag har försökt ta fram en grafisk profil som passar ihop med färgerna i bilderna och en lite gammaldags stil i typografin (knapptexten kan komma att bytas ut).

Svarttorpet produkter opt-in

Själva butikssidan har jag skalat ner till ett minimum så länge. Jag testade en variant med Shopify som butikssystem först, men har nu valt att bara ta beställningar via e-post med Swishbetalning tills kundkretsen växer.

Jag har använt en plugin som heter Bloom för att skapa opt-in forms för nyhetsbrev. Är inte 100% nöjd med funktionen än då det ibland bara visas till hälften eller poppar upp igen efter att en användare har klickat bort det, men jag jobbar på att lösa de bitarna.

Slöjdprojekt dekoration till hjälm
Blogginläggen har delats upp i kategorier för att senare kunna skapa specifika sidor på olika teman när antalet inlägg växer. Eller som på sidan https://www.svarttorpet.se/permakultur/ där jag bara listar inläg som är relaterade till detta. Jag har flyttat över några äldre blogginlägg från min tidigare sajt hyperbrain.me som fortfarande drar mycket trafik (några tusen besök per månad) och uppskattas av många. Ta gärna en titt på sajten i sin helhet på: https://www.svarttorpet.se