Just nu håller jag på att slutföra bygget av hemsidan Nordic Light Healing https://www.nordiclighthealing.com/  som är inriktad på information och försäljning av meditationer. Sidan är byggd i WordPress med temat Divi och har en koppling till en butikslösning i Shopify där kunderna enkelt kan välja de meditationer de vill köpa, välja mellan ett flertal olika betalningsalternativ och sedan får de tillgång till de nedladdningsbara filerna.

Ett riktigt kul projekt som har varit en utmaning då jag varken har byggt en tvåspråkig sida eller en webbshop i just WordPress tidigare (har byggt i andra system), men nu är den alldeles strax redo för att lanseras.

Vi tittade först på att bygga shop-delen med hjälp av WooCommerce, men beslutade sedan att det skulle bli enklare och även billigare för kunden att underhålla det hela med hjälp av Shopify istället för att jag ska lägga tid på uppdateringar och eventuell felsökning.

Kunden önskade en känsla av rymden och kosmos samt älskar olika nyanser av lila, så färgerna och designen har anpassats till det önskemålet, samtidigt som sidan givetvis är väl anpassad för mobila enheter.